Luotettava ja tuloshakuinen kiinteistöalan hallitusammattilainen


Olen toiminut useita vuosia taloyhtiöiden hallituksissa. Erityisosaamisalueina minulla on johtaminen, taloyhtiön strategiatyö, hallitustyöskentely, konsultointi, osakkaiden osallistaminen, viestintä ja vuorovaikutus. 

Kehitän ja ylläpidän ammattitaitoani ja osaamistani osallistumalla alan valmennuksiin ja webinaareihin. Olen taloyhtiön hallituksen jäsen, osakkeenomistaja sekä asukkaana että vuokranantajana, joten taloyhtiön asiat ja talousasiat hallitsen monesta eri näkökulmasta.

Koulutukseltani olen Tradenomi (AMK) 2020 ja yo-merkonomi 1997. Olen toiminut Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry hyväksymämänä kiinteistöalan hallitusammattilaisena vuosina 2020-2023. Olen hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen (HTHJ), hyväksytty puheenjohtaja taloyhtiön hallituksessa (HTHJPLUS) sekä Suomen Vuokranantajien jäsen. Toiminnassani noudatan taloyhtiön hyvää hallintotapaa sekä hyvää vuokratapaa.

Ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, tai lähetä tarjouspyyntö tarjouspyyntölomakkeella niin keskustellaan tarpeistanne tarkemmin.


© 2023 Hayde Furubacka, Kiinteistöalan hallitusammattilainen. 
.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita